Τηλεόραση Ραδιόφωνο
παολα

Η Πάολα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, από τις αρχές της εβδομάδας και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στο κοινό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η τραγουδίστρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά συμπτώματα γρίπης τύπου Β. Η κατάσταση της υγείας της, δεν της επέτρεψε να βρεθεί χθες βράδυ στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πάολα θέλησε να ενημερώσει κι η ίδια τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της και να τους ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον που της έδειξαν και τα μηνύματα που της έστειλαν.

Σε story που δημοσίευσε, η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε: «Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς η αποψινή μου εμφάνιση με τον Γιάννη Πλούταρχο, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί λόγω ασθένειας! Προχθές το βράδυ διεγνώσθη με γρίπη τύπου Β. Χθες το βράδυ, λόγω μεγάλης έξαρσης των συμπτωμάτων εισήχθη στην Κλινική για την απαραίτητη νοσηλεία και αποθεραπεία. Τα συμπτώματα επιμένουν όμως, πιο ήπια. Ευελπιστώ αύριο να είμαι καλύτερα και να επιστρέψω για να συναντήσω όλους εσάς όπως κάνω τόσα χρόνια με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη μεγάλη αγάπη σας. Εγώ θα λείπω σήμερα μα θα σας υποδεχτεί και για τους δυο μας ο αγαπητός Γιάννης Πλούταρχος. Και πάλι σας ευχαριστώ, Να σας έχει ο Θεός καλά».

Δείτε την ανάρτησή της: