Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας διεξάγει το Τμήμα Δημοσίων Έργων. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, την Τρίτη 7/2/2023 και την Τετάρτη 8/2/2023, μεταξύ των ωρών 07:00 - 16:00, στον δρόμο προς Αγία Βαρβάρα (Ε103), από τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας θα παραμείνει κλειστή σε απόσταση 100 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

Επίσης, το πλαίσιο των εργασιών κατασκευής του έργου «Βελτίωση του Παραλιακού Δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας Φάση Γ», από τις 7/2/2023 μέχρι και τις 10/2/2023, μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:00, θα πραγματοποιούνται εργασίες στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας παρά τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας, στη λωρίδα με κατεύθυνση Λάρνακα προς Δεκέλεια και η τροχαία κίνηση θα εκτρέπεται στην οδό Ναυαρίνου για 200μ. περίπου.

Όπως επίσης αναφέρει η ανακοίνωση, "την Τρίτη 7/2/2023, μεταξύ των ωρών 07:00 - 16:00, στην είσοδο από Αλάμπρα προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, θα εκτελούνται εργασίες αποκοπής δέντρων, για εργασίες του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων".

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η είσοδος από Αλάμπρα προς τον αυτοκινητόδρομο Α1 με κατεύθυνση τη Λευκωσία, θα είναι κλειστή και οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν την είσοδο της Αγίας Βαρβάρας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.