Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Κοινωνία

Με έντονες βροχοπτώσεις, καταιγίδες και χιόνια έκανε ποδαρικό ο Φεβρουάριος (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονες  βροχοπτώσεις, κεραυνοί, δυνατοί  άνεμοι και χιονιά στα ορεινά επικρατούν συνθέτουν από χθες το βράδυ το σκηνικό στο νησί,  με την Μετεωρολογική υπηρεσία να εκδίδει κίτρινη προειδοποίηση από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα . 

Λόγω σφοδρής χαλαζόπτωσης, δρόμοι σε ορεινές περιοχές κυρίως της Λεμεσού κατέστησαν ολισθηροί και επικίνδυνοι με την αστυνομία να προτρέπει τους οδηγούς να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα και με τα φώτα αναμμένα , λόγω πυκνής ομίχλης . 

Στο Τρόοδος λόγο βαριάς χιονόπτωσης όλοι οι δρόμοι έκλεισαν για την τροχαία κίνηση, με την Αστυνομία να προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού οι διακινήσεις στα ψηλά γίνονται πλέον με αντιολισθητικές αλυσίδες. 

Προβλήματα υπήρξαν και σε πολλά σημεία του αυτοκινητόδρομου Πάφου- Λεμεσού από την συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα συνεργεία των Δήμων και Κοινοτήτων, βρίσκονταν σε επιφυλακή, για καθαρισμό δρόμων από όγκους χώματος, αλλά και για το άνοιγμα οχετών.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο ενώ την Κυριακή , ημέρα των Προεδρικών εκλογών , το σκηνικό του καιρού φαίνεται να αλλάζει . 

Οι βροχές και οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν και απόψε στις ορεινές, κυρίως περιοχές του νησιού.