Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Μύρισε για τα καλά χειμώνας.

Στο Τρόοδος το σκηνικό είναι μαγευτικό. Τα πάντα έχουν καλυφθεί από ένα λεπτό πέπλο χιονιού.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Σταθμάρχης Τροόδους, Ανδρέας Πρίγκηπας, «η ενημέρωση που έχουμε από τη Μετεωρολογία είναι ότι θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες η χιονόπτωση. Θα είναι συνεχιζόμενη ελαφριά χιονόπτωση ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Υπολογίζουμε μέχρι τη Δευτέρα να έχουμε συνεχιζόμενη χιονόπτωση».

Η διακίνηση στο Τρόοδος γίνεται μετά δυσκολίας λόγω παγετού. Γι αυτό η Αστυνομία και η Μετεωρολογία προτρέπουν τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σύμφωνα με τον Λειτουργό του Τμήματος Μετεωρολογίας, Μιχάλη Μούσκο, «αναμένουμε να έχουμε τοπικές βροχές σε αρκετές περιοχές, μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χιόνια περίπου πάνω από τις 3,500 πόδια σε ορεινές περιοχές. Θερμοκρασιακά θα είμαστε πολύ κοντά στις μέσες τιμές ίσως και λίγο πιο κάτω».

Χειμωνιάτικο σκηνικό θα έχουμε και τις επόμενες μέρες.

Με τον κ. Μουσκό να σημειώνει ότι «αναμένεται ηλιοφάνεια την Πέμπτη κυρίως αίθριος καιρός ενώ από την Παρασκευή και μετά αρχίζει να μας επηρεάζει ένα νέο χαμηλό βαρομετρικό από δυτικά οπότε Παρασκευή και Σάββατο κατά διαστήματα συννεφιασμένος καιρός, τοπικές βροχές και καταιγίδες».

Το χαμηλό βαρομετρικό σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας ενδέχεται να συνεχιστεί και την Κυριακή.