Τηλεόραση Ραδιόφωνο
 ωβ

Ήταν τα έκτα γενέθλια του μικρού Max. Μια μέρα που ήθελε να γιορτάσει παρέα με τους συμμαθητές του από το σχολείο.

Μόνο που τα πράγματα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά, με τον πατέρα του μικρού Max να είναι απαρηγόρητος. Είχε ετοιμάσει ένα μεγάλο πάρτι σε παιδότοπο για τα γενέθλιά του.

Είχε καλέσει 19 συμμαθητές του από την τάξη του στο σχολείο. Ο μικρός Max ανυπομονούσε για τη μεγάλη ημέρα και το πάρτι γενεθλίων του.

Ο David Chen από το Βανκούβερ είχε σχεδιάσει ένα ξεχωριστό πάρτι για τον γιο του που έχει αυτισμό. Ο μικρός Max ήταν ενθουσιασμένος.

«Το παιδί μου με διαταραχή του αυτιστικού φάσματος είναι το διαφορετικό παιδί στην τάξη. Προσκαλέσαμε όλους τους συμμαθητές του στο πάρτι γενεθλίων. Εμφανίστηκε μόνο ένας», σημείωσε σε ένα tweet του ο David Chen.

Οι προτάσεις μετά τα μοναχικά γενέθλια

Δεν θα μπορούσε, όμως, να κάνει πίσω. Ούτε για τον μικρό Max ούτε και για τον έναν συμμαθητή του που επέλεξε να τον τιμήσει στα γενέθλιά του.

«Δυστυχώς είχαμε ένα άτομο που απάντησε θετικά, δύο που απάντησαν αρνητικά και 16 που δεν μας ενημέρωσαν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ήταν δύο εβδομάδες νωρίτερα που 16 από τα 19 παιδιά είχαν παρευρεθεί στο πάρτι για τα γενέθλια ενός άλλου παιδιού, όπως και ο Max. Κάτι που έκανε ακόμα πιο σπαρακτική την κατάσταση.

Τα μηνύματα του David Chen άγγιξαν τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων. Ο μικρός Max έχει προσκληθεί σε αγώνες ποδοσφαίρου, πάρτι γενεθλίων και σε βόλτα με το περιπολικό της αστυνομίας Metro Vancouver Transit Police.

«Σκληρό! Μερικοί άνθρωποι είναι σαν να μη μαθαίνουν ποτέ. Ως αυτιστικός ενήλικας, το καταλαβαίνω. Είχε παιδιά στην τάξη μου που δεν εμφανίζονταν ποτέ όταν ήμουν μικρότερη. Πείτε στο παιδί σας ότι είναι cool ανεξάρτητα από αυτό», σχολίασε μια χρήστης στο Twitter.

Πηγή: in.gr