Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καιρος συννεφια

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Σήμερα, αρχικά ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ στο δυτικό μισό του νησιού αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Ωστόσο, από το μεσημέρι κυρίως και μετά ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται κατά διαστήματα τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι μέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Τις αυγινές ώρες δεν αποκλείεται σε περιοχές του εσωτερικού και των νοτιοανατολικών παραλίων να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια, στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια παράλια και λίγο ταραγμένη, στα δυτικά παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται κατά διαστήματα τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά. Από το μεσημέρι της Τρίτης και μετά αναμένεται παροδική βελτίωση των φαινομένων, ενώ από αργά το βράδυ της Τρίτης αλλά και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι και πάλι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, κατά τόπους μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση τη Δευτέρα και μη αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη, αναμένεται περαιτέρω μικρή πτώση στη θερμοκρασία για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.