Τηλεόραση Ραδιόφωνο
θανασης νικολαου
*Φωτογραφία από την εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε έξω από τη Νομική Υπηρεσία στις 8 Οκτωβρίου 2022

Στην αναμονή για άλλη μια φορά βρίσκεται η οικογένεια του Θανάση Νικολάου σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του άτυχου εθνοφρουρού. Η οικογένεια που περιμένει απαντήσεις για την εξέλιξη της υπόθεσης προειδοποιεί για ποινικές διώξεις και απευθύνεται στους υποψήφιους για την Προεδρία.

Που είναι οι συλλήψεις; Μας κοροϊδεύουν

«Η υπομονή έχει τα όρια της, φτάνει κουραστήκαμε, αγανακτήσαμε, φαίνεται ξεκάθαρα ότι μας κοροϊδεύουν», δήλωσε αγανακτισμένη σε παρέμβαση της στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι» η μητέρα του Θανάση, Αντριάνα Νικολάου. 

Όπως η ίδια ανέφερε παρά τις υποσχέσεις ότι θα γινόταν αποκάλυψη και σύλληψη των ενόχων από την Αστυνομία ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη ακόμα. «Που είναι λοιπόν οι συλλήψεις, που είναι η έρευνα που είναι τα αποτελέσματα;», διερωτήθηκε η κ. Ανδριάνα.

«Μας είπαν οι ανακριτές ότι αρχές του χρόνου θα ήταν  έτοιμο το πόρισμα και από όσο γνωρίζουμε είναι έτοιμο και δεν καταλάβουμε γιατί δεν το παραδίδουν»  ενώ την ίδια ώρα επισήμανε ότι φαίνεται να ροκανίζουν τον χρόνο μέχρι να αλλάξει η Κυβέρνηση.

«Ο νέος Πρόεδρος να δει το άδικο και το μαρτύριο που βιώνω»

Την ίδια ώρα θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας,  «πρώτα πρέπει να μεριμνήσει για την ασφάλεια του τόπου αλλά και την σωστή επιβίωση των πολιτών, ο νέος πρόεδρος να δει το άδικο και το μαρτύριο που βιώνω εδώ και 18χρονια, δεν φτάνει που έχασα το παιδί μου παλεύω με το διεφθαρμένο σύστημα για να αποδείξω την αλήθεια.  Με τους δολοφόνους του γιού μου να ζουν ανάμεσα μας ατιμώρητοι και ελεύθεροι»

«Η υπόθεση βρίσκεται προς το τέλος»

Η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται προς το τέλος δήλωσε σε παρέμβαση του στην ίδια εκπομπή ο Εκπρόσωπος  Τύπου της Αστυνομίας  Χρίστος Ανδρέου ενώ ανέφερε ότι αναμένεται ο φάκελος να σταλεί στην Νομική Υπηρεσία.