Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Συνελήφθη στις ελεύθερες περιοχές και παραδόθηκε στα Ηνωμένα Έθνη ο ύποπτος για την υπόθεση φόνου 16χρονης, το άψυχο σώμα της οποίας εντοπίστηκε σε μια ανεγειρόμενη οικοδομή στην περιοχή Long Beach, στο κατεχόμενο Τρίκωμο.

Παραδόθηκε χθες αργά το απόγευμα στα Ηνωμένα Έθνη και από εκεί στις κατοχικές αρχές, ο ύποπτος για τη δολοφονία της 16χρονης στα κατεχόμενα. Ο 21χρονος ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στις ελεύθερες περιοχές από την Αστυνομία, κρατείτο σε αστυνομικό όπου προέβη σε διάφορους ισχυρισμούς σε σχέση με την υπόθεση.

Σε βίντεο- ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, καταγράφεται η στιγμή παράδοσης του 21χρονου από τις αρχές της Δημοκρατίας στους κυανόκρανους στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας.

Ακολούθως ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του λεγόμενου Επαρχιακού Δικαστήριο Τρικώμου, το οποίο διέταξε την μονοήμερη προφυλάκιση του, για τη δολοφονία της 16χρονης στα κατεχόμενα.

Η σορός της 16χρονης εντοπίστηκε χθες το πρωί σε ανεγειρόμενη οικοδομή στην περιοχή Long Beach στο κατεχόμενο Τρίκωμο. Σύμφωνα με τα όσα μετέδιδαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των κατεχομένων, ο ύποπτος φέρεται να χτύπησε την 16χρονη αρκετές φορές στο κεφάλι με σφυρί και σωλήνα που βρήκε στο εργοτάξιο κοντά στο όχημα του.

Ακολούθως ο φερόμενος ως δράστης εγκατέλειψε τον χώρο με το αυτοκίνητό του το οποίο βρέθηκε χθες το απόγευμα εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της κατεχόμενης κάτω Δερύνειας, σαφής ένδειξης ότι ο δράστης διέφυγε προς τις ελεύθερες περιοχές.

Κηδεύτηκε η 16χρονη στα κατεχόμενα

Κάταγμα κρανίου, εγκεφαλική αιμορραγία και εσωτερική κάκωση, που προκλήθηκαν από χτυπήματα με αμβλύ αντικείμενο, είναι τα αίτια θανάτου της 16χρονης Ζεχιέ Χελίν Ρεσσούρ, σύμφωνα με την νεκροτομή που έγινε στη σορό της σήμερα το πρωί.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η «αστυνομία» ανακοίνωσε ότι συνεχίζει τις έρευνες για το έγκλημα που έχει συνταράξει την τ/κ κοινότητα.

Η κηδεία της 16χρονης έγινε το μεσημέρι στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και «ο πόνος ήταν απερίγραπτος».

Τ/κ ΜΜΕ δημοσιεύουν την ανάρτηση μιας δασκάλας της 16χρονης από το Λύκειο που έγραψε στα ΜΚΔ ότι η Ελίν ήταν μια από τις καλύτερες μαθήτριες. «Η σειρά σου είναι άδεια, έχουμε το δελτίο βαθμολογίας σου. Η παρουσία σου θα είναι πάντα μέσα μου, κάπου πέρα ​​από τον χρόνο. Τα όσα πέρασες, τα όσα έζησες θα μείνουν φυλακισμένα στο σώμα σου και θα γίνουν χώμα. Είθε η ψυχή σου να είναι ελεύθερη για πάντα, φωτεινό κορίτσι. Η δασκάλα σου Αϊλίν δεν θα σε ξεχάσει ποτέ».