Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ητε

Όπως όλα δείχνουν, ο χωρισμός του Ζεράρ Πικέ με τη Σακίρα δεν ήταν τραυματικός μόνο για την τραγουδίστρια, αλλά και για τη μητέρα του ίδιου.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Lecturas», έπειτα από επικοινωνία με τη μητέρα του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, Μονσεράτ Μπερναμπέου, ο χωρισμός του με τη Σακίρα έχει πληγώσει κι εκείνη.

«Είναι συντετριμμένη», αναφέρει το δημοσίευμα. Μάλιστα, αποκάλυψε πως η Κολομβιανή σταρ έχει ζητήσει από τα παιδιά της να μην αποκαλούν πια τη Μονσεράτ «γιαγιά», γεγονός που ήταν πολύ σκληρό για εκείνη.

Όπως υποστηρίζει, έκανε πάντα ό,τι περνά από το χέρι της για να βοηθά τη σχέση του ζευγαριού να κυλά ομαλά. Η σχέση της με τα εγγόνια της είναι εξαιρετική, ενώ κάθε φορά που το ζευγάρι έλειπε σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, ήταν εκείνη που φρόντιζε τα παιδιά.

Αυτή η κίνηση της Σακίρα να την απομακρύνει από τα εγγόνια της ήταν, σύμφωνα με το περιοδικό, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο «δράμα Σακίρα - Πικέ».

Ωστόσο, βίντεο από το παρελθόν που κάνουν ξανά την εμφάνισή τους, με αφορμή τον χωρισμό του ζευγαριού, δείχνουν πως μάλλον Σακίρα και Μονσεράτ δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις και ίσως η πραγματικότητα απέχει από τα όσα ισχυρίζεται η μητέρα του ποδοσφαιριστή.

Πριν από λίγο καιρό, κυκλοφόρησε ένα κλιπ στον TikTok που η σταρ επικρίνει τη μητέρα του Πικέ, τονίζοντας ότι «δεν χρειάζεται τη συμβουλή της».

Στο κλιπ, ακούγεται να ρίχνει σπόντες για τη μητέρα του Πικέ, λέγοντας: «Αυτό το κούρεμα ήταν το χειρότερο λάθος που έκανα ποτέ. Η πεθερά μου αναρωτήθηκε γιατί δεν έκοψα τα μαλλιά μου, ότι ήταν κρίμα. Λοιπόν, μια μέρα το έκανα. Αλλά, πεθερά, δεν πρόκειται να ξανακούσω τις συμβουλές σου».

Αυτή τη φορά, ακόμη ένα βίντεο ήρθε στην επιφάνεια, στο οποίο η Μονσεράτ φαίνεται να κάνει χειρονομίες στην τραγουδίστρια, προκειμένου να της πει να σωπάσει.

Η αγενής αυτή χειρονομία με το δάχτυλο μπροστά από το στόμα της γιατρού, απαθανατίστηκε από φαν της Σακίρα.

Πηγή: protothema.gr