Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γρε

Μία γυναίκα 100 χρονών αποκάλυψε το μυστικό για μια πολύ μακρά και ευτυχισμένη ζωή.

Αυτό δεν είναι άλλο «αποφυγή των περίεργων ανδρών» με κάθε κόστος.

Η Όλιβ Γουέστερμαν, από το South Kirby του West Yorkshire, γιόρτασε τα γενέθλια-ορόσημο την περασμένη εβδομάδα και αναλογίστηκε τις τελευταίες 10 δεκαετίες που πέρασε γελώντας και ταξιδεύοντας.

Σύμφωνα με την Mirror η συνταξιούχος βρεφονηπιοκόμος λέει ότι η εργασία με μικρά παιδιά κράτησε την καρδιά της νέα, αλλά το να αποφεύγει τους περίεργους άνδρες είναι αυτό που πραγματικά τη βοήθησε να φτάσει τα 100.

Γιόρτασε με τις φίλες της


Η Όλιβ που γιόρτασε με τις φίλες της, τα γενέθλιά της πρόσθεσε: «Αποφύγετε να μιλάτε με παράξενους άνδρες και θα είστε μια χαρά. Νομίζω ότι η καλύτερη συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω είναι απλώς να είστε ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι που ζείτε και να αξιοποιείτε στο έπακρο ό,τι έχετε».

«Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι τώρα 100 ετών, αλλά αισθάνομαι καταπληκτικά», δήλωσε η Όλιβ.

Υπήρξε ένας άνδρας που κατάφερε να κατακτήσει την καρδιά της- ο σύζυγός της, Σαμ, ο οποίος πέθανε πριν από αρκετά χρόνια.

«Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε στην τοπική εκκλησία στην οποία πηγαίναμε κάθε Κυριακή», θυμάται. «Αρχίσαμε να κουβεντιάζουμε μια μέρα μετά τη λειτουργία και τα βρήκαμε αμέσως. Αυτό που αγαπούσα περισσότερο σ’ αυτόν ήταν η ευγενική του φύση και το γεγονός ότι πάντα προσπαθούσε να βοηθήσει τους άλλους», πρόσθεσε.

Πηγή: in.gr