Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Κυριάκος Μητσοτάκης

«Καλοδεχούμενη» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας ότι είχε προκαλέσει από καιρό τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να την υποβάλει.

H πρώτη αντίδραση του πρωθυπουργού ήρθε από την Κρήτη την οποία επισκέπτεται για την παρουσιάση του Αναπτυξιακού Προγράμματος για το νησί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγα λεπτά μετά την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από τη Λότζια όπου βρισκόταν, πήρε το λόγο. Αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του για τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για την αναπτυξιακή πορεία της Κρήτης, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά «Καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας».

 «Τον προκαλώ πολύ καιρό να το κάνει. Είναι μια ευκαιρία όχι μόνο να επιβεβαιώσουμε την συνοχή της κοινοβουλευτικής μας ομάδας αλλά να συγκρίνουμε πεπραγμένα 4ετίας», συνέχισε ο πρωθυπουργός σύμφωνα με τη τοπική ιστοσελίδα creta24.

«Δεν επιδιώκω την σύγκρουση αλλά την σύγκριση. Δεν έχει προτάσεις για το μέλλον της χώρας αλλά και κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να μιλήσει για το παρελθόν… Την Παρασκευή θα πάρουμε ψήφο εμπιστοσύνης και μέχρι να προκηρύξουμε τις εκλογές θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: Cnn.gr