Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Σε αποθήκες της εταιρείας φυλάγονται τα κρέατα που έπεσαν στον αυτοκινητόδρομο την προηγούμενη Παρασκευή (20/01). Ωστόσο δεν πρόκειται να διατεθούν στην αγορά για κατανάλωση διαβεβαιώνει ο Διευθυντής των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών.

Ο Χριστόδουλος Πίπης φιλοξενήθηκε στο «Μέρα Μεσημέρι» λέγοντας πως τα σφάγια έχουν περισυλλέγει από την εταιρεία που τα είχε στείλει για εξαγωγή και βρίσκονται υπό δέσμευση των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών με στόχο την καταστροφή τους, με βάση τις διαδικασίες που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

Ξεκαθάρισε παράλληλα πως δεν πρόκειται επ’ουδενί να διατεθούν στην αγορά, καθότι πλέον είναι ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, με τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες να παρακολουθούν στενά την όλη υπόθεση. Ως εκ τούτου δεν τίθεται οποιοδήποτε ζήτημα να μην καταστραφούν.

Υπενθυμίζεται ότι τα σφάγια έπεσαν στον δρόμο όταν άνοιξε το εμπορευματοκιβώτιο που τα μετέφερε σε σημείο παρά τον κυκλικό κόμβο που οδηγεί προς το στάδιο ΓΣΠ,

Λόγω μάλιστα του ατυχήματος, είχε κλείσει για αρκετές ώρες ο δρόμος, με την Αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός για ρύθμιση της κυκλοφορίας.

2
ΓΡςΑ
ΓΡΕ
ΗΤΕ
P