Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κυ

Ασταμάτητα μοιάζει να ρέει το αίμα στην άσφαλτο, από τις αρχές του χρόνου, με την Αστυνομία να προσπαθεί να βρει επειγόντως τρόπους για να το σταματήσει.

Η νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση καταγράφηκε δέκα λεπτά μετά τις 24:00 τα μεσάνυχτα, όταν οδηγοί που διέρχονταν από την πολυσύχναστη λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στα όρια του Δήμου Εγκωμης, ενημερώνουν την Αστυνομία για αυτοκίνητο το οποίο ακολούθησε τρελή πορεία και χτύπησε σε δέντρο.

Ο οδηγός του οχήματος, ο Κυριάκος Όξυνος, μόλις 24 ετών, εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια και στο σημείο, όπου έσπευσαν μέλη της Τροχαίας, κλήθηκαν και μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, «24χρονος ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή με κατεύθυνση από λεωφόρο Προδρόμου προς λεωφόρο Αρχαγγέλου σε κάποιο σημείο του δρόμου φαίνεται να απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος να πλαγιολίσθησε και να κατέληξε σε δέντρο στο οποίο ακινητοποιήθηκε το όχημα. Η σύγκρουση ήταν βίαιη ο οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημα του και χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του».

Ο άτυχος Κυριάκος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας  όπου τρεις ώρες αργότερα, και παρά τις προσπάθειες των ιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή.

Μεγάλο προβληματισμό προκαλεί στις αστυνομικές αρχές το γεγονός ότι σε μόλις 24 ημέρες συνολικά έξι συνάνθρωποι μας έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο.

Με τον Χρίστο Ανδρέου να σημειώνει ότι, «το όχημα παραλήφθηκε και μεταφέρθηκε στην τροχαία Λευκωσίας για να γίνουν όλες εκείνες οι εξετάσεις. Είναι το έκτο πρόσωπο το οποίο έχει χάσει την ζωή του τις πρώτες 24 μέρες του 2023 . Είχαμε πει πέρσι ότι ήταν μία καλή χρονιά όσον αφορά τις θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις αλλά φαίνεται ότι έχουμε ξεκινήσει άσχημα αυτή την νέα χρονιά».  

Τα μέλη της Τροχαίας προσπαθούν να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το νέο θανατηφόρο, ενώ αναζητούν πληροφορίες και από διερχόμενους οδηγούς.