Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Αστυνομία Πάφου

Χρηματικό ποσό που εντόπισε η Αστυνομία Πάφου στην κατοχή 31χρονου μετά από τροχονομικό έλεγχο διαφάνηκε ότι είχε κλαπεί κατά το βράδυ της 16ης Ιανουαρίου με 17ης Ιανουαρίου μέσα από όχημα που ανήκει σε 67χρονη , σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου το χρηματικό  ποσό των 10.000 ευρώ και 185 τούρκικες λίρες η 67χρονη τα φύλαγε εντός του οχήματος της που ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία της στην Πάφο.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, από  μέλη της Ομάδας Ζ ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στην οδό Ακαμαντίδος όταν ανέκοψαν όχημα που οδηγούσε  με στερημένη άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και σε έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε είχε θετική ένδειξη.

Περαιτέρω στην κατοχή του εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ και 185 τούρκικες λίρες. Για την κατοχή του χρηματικού ποσού δεν είχε δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις και συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας. Ακολούθως ο 31χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό διήμερη κράτηση.

Κατόπιν της εξέλιξης ο 31χρονος επανασυνελήφθη την Δευτέρα με δικαστικό ένταλμα για υπόθεση κλοπής του εν λόγω χρηματικού ποσού.