Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια στον έρωτα; Υπάρχουν άνθρωποι που δρουν διαφορετικά στον έρωτα αναλόγως ζωδίου; Η συμπεριφορά των ερωτευμένων, εάν δηλαδή είναι πιο τρυφεροί στον/στην σύντροφό τους ή πιο… αδιάφοροι ή ακόμα και πιο… παγεροί μπορεί να οφείλεται στο ζώδιο που ανήκουν;

Οι αστρολόγοι, για όσους πιστεύουν στα ζώδια, έχουν όπως πάντα όλες τις απαντήσεις. Διαβάστε λοιπόν για να μαθαίνετε…

Γενικά το πιο τρυφερό ζώδιο θεωρείται ο Καρκίνος, ο οποίος αρέσκεται σε αγκαλιές, χάδια και ρομαντικά ραντεβού. Στην πρώτη πεντάδα βρίσκεται και ο Σκορπιός ως το πιο γλυκό και ονειροπόλο ζώδιο αλλά και οι Ιχθύς οι οποίοι λιώνουν από έρωτα, πληγώνονται εύκολα και συχνά… πέφτουν στα πατώματα. Την ομάδα συμπληρώνουν ο Ταύρος των μακροχρόνιων σχέσεων και ο πιστός Ζυγός.  

Κριός

Ενθουσιάζεται εύκολα αλλά είναι ο πιο εγωιστής του ζωδιακού κύκλου. Παθιάζεται πολύ αλλά όχι για… πολύ. Αν και δεν θα διστάσει να προσεγγίσει το άτομο που θα του αρέσει, μόλις περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός θα κοιτάξει αλλού, εάν νιώσει έλξη. Όσο όμως παραμένει ο ενθουσιασμός του, το χαίρεται και αυτός και το ταίρι του.

Ταύρος

Ο Ταύρος, ένα από τα ζώδια της γης, είναι από φύση πολύ προσγειωμένος. Μπορεί όμως να γίνει άκρως ρομαντικός και περιποιητικός για το ταίρι του. Ξέρει να χειριστεί όλες τις συναισθηματικές ανάγκες του/της συντρόφου του και θα κάνει το παν να φανεί δοτικός και ερωτικός. Τον βοηθά και το ότι πιστεύει στις σοβαρές και μακροχρόνιες σχέσεις και όταν ερωτεύεται αγαπάει βαθιά και με διάρκεια.

Δίδυμοι

Από τα ζώδια που δεν ανοίγονται εύκολα. Σπάνια θα δείξει όσα νιώθει και θα αφήσει το συναίσθημα να τον καθοδηγήσει. Για να το κάνει θα πρέπει να σε δοκιμάσει ξανά και ξανά μέχρι να νιώσει άνετα. Μπορεί να μην είναι η προσωποποίηση του ρομαντισμού ωστόσο μαζί του θα περάσεις ωραία αφού του αρέσει να αλλάζει συνεχώς παραστάσεις και καταστάσεις.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ίσως το πιο αισθαντικό ζώδιο και ο πρωταθλητής στον ερωτισμό. Είναι ένα άτομο γεμάτο ευαισθησίες και γι’ αυτό παρεξηγείται πολύ εύκολα. Μαζί του θα περάσετε τις πιο ρομαντικές αλλά και τις πιο επεισοδιακές στιγμές. Ερωτεύεται με πάθος αν και δεν φανερώνει πάντα τις προθέσεις του. Παραμένει ωστόσο αισθηματίας και μπορεί να τα δώσει όλα για τον/την σύντροφό του. Είναι ωστόσο ανασφαλής και αυτό το πληρώνει πολλές φορές η σχέση του. Από τα ζώδια που δεν ξεπερνούν εύκολα τις ερωτικές απογοητεύσεις που ζουν σχεδόν πάντα σε ερωτική ανασφάλεια.

Λέων

Ο Λέων, εάν ερωτευτεί θα γίνει και ρομαντικός και γλύκας. Θα φροντίσει να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα και θα αφεθεί. Χωρίς όμως να σημαίνει ότι αυτό θα διαρκέσει για πολύ αφού επιμένει στην ουσία και χωρίς να ξοδεύεται σε επιφανειακές χαζοχαρούμενες καταστάσεις. Αν όμως ερωτευτεί είναι η χαρά του έρωτα!

Παρθένος

Ο Παρθένος προτιμά την σταθερότητα. Ενδέχεται να υπάρξει για λίγο ρομαντικός αλλά μην περιμένετε πολλά-πολλά. Ούτε με τα πολλά γλυκόλογα τα πάει καλά και γενικά δεν είναι άτομο που ανοίγεται εύκολα. Ωστόσο όταν νιώθει έλξη θα προχωρήσει σε πράξεις για να δείξε αυτά που νιώθει. Με τον δικό του πάντα τρόπο και χωρίς ιδιαίτερες διαχυτικότητες.

Ζυγός

Ένας Ζυγός δεν πρόκειται να είναι για πολύ ιδιαίτερα τρυφερός μαζί σας. Το όνειρό του είναι να βρει την μόνιμη, σταθερή του σχέση, το άλλο του μισό. Ωστόσο παραμένει διχασμένος και θα βρίσκεται μια μαζί σας μια σε έξοδο με φίλους… Όταν όμως θα δείξει την τρυφερότητα του θα την δείξει με ένταση, έστω κι αν αυτή δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. Γι’ αυτό και μπαίνει στην πεντάδα της τρυφερότητας…

Σκορπιός

Ο πανέξυπνος Σκορπιός είναι καχύποπτος και ζηλιάρης. Αν και αγαπάει βαθιά γίνεται πολλές φορές κτητικός. Παραμένει ωστόσο ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια και το… δείχνει με αξιοπρόσεχτες επιδόσεις. Προσέχετε όμως γιατί ελέγχει συνεχώς τον/την σύντροφό του. Γενικά θα πρέπει να τον φοβάστε αφού αν και διακατέχεται από πάθος και ερωτική διάθεση δεν ξεχνά και δεν συγχωράει την προδοσία. Πολλές μάλιστα φορές εκδικείται και μάλιστα ανελέητα.

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν θα χάσει χρόνο με ρομαντικές σκηνές, θα πάει κατευθείαν στην πράξη που θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα. Προσέξετε όμως γιατί ξενερώνει εύκολα και είναι αυθόρμητος και παρορμητικός. Επειδή δεν αντέχει την ρουτίνα φροντίστε να περάσετε μαζί του όσο πιο ωραία γίνεται τις στιγμές που θα… αφεθεί. Προσέξτε όταν γίνεται νευρικός και οξύθυμος γιατί οι αντιδράσεις του δεν είναι πάντα οι καλύτερες…

Αιγόκερως

Μπορεί και να μιλάμε για το πιο ξενέρωτο ζώδιο! Μάλλον σιχαίνεται τα ρομαντικά τετ-α-τετ και τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν θα συγκινηθεί ποτέ με ερωτική ταινία γι’ αυτό καλύτερα να μην τη δείτε μαζί του. Είναι εργασιομανής και ακούραστος για να πετύχει τους στόχους του και πολλές φορές γίνεται απόμακρος. Στοχεύει όμως στη δημιουργία της τέλειας οικογένειας και θα εργαστεί πολύ να μην λείψει τίποτε από τα παιδιά του. Εάν όμως βρει το ιδανικό ταίρι θα μετατραπεί σε έναν ζεστό  και χαδιάρη, (μην παίρνετε όμως θάρρος) σύντροφο.

Υδροχόος

Μαζί με έναν Υδροχόο θα περάσετε ωραία και θα γελάσετε αλλά δεν θα ζήσετε καθόλου ρομαντικές στιγμές. Με τον ρομαντισμό δεν το έχουν καθόλου, αν και θα σας δείξουν την αγάπη τους. Θα το κάνουν όμως με το δικό τους τρόπο, χωρίς μελό και ρομαντικές χειρονομίες. Ωστόσο θα σας παρασύρουν με τα όμορφα λόγια και τις βαθυστόχαστες σκέψεις τους.

Ιχθύες

Για πολλούς παραμένει το πιο ρομαντικό ζώδιο που χάνεται στα ερωτικά του και ακολουθεί χωρίς όρια το συναίσθημα. Εκφράζεται με ιδιαίτερη τρυφερότητα και επιδιώκει να κερδίσει τον/την σύντροφό του με κάθε τρόπο. Εκδηλώνεται υπερβολικά πολλές φορές σε σημείο που να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, σε ένα δικό του ερωτικό σκηνικό με τον σύντροφό του. Να έχετε όμως υπόψη ότι όλα εξαρτώνται και από την ευμετάβλητη διάθεσή του…