Τηλεόραση Ραδιόφωνο
επεισόδια Γρίβα

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των επεισοδίων, που σημειώθηκαν χθες στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε το απόγευμα στη σύλληψη 23χρονου, κατοίκου της επαρχίας Αμμοχώστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Εναντίον του 23χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Η σύλληψη του 23χρονου, ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των συλλήψεων στις εφτά. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, είχαν προχωρήσει στη σύλληψη 29χρονου, ενώ κατά τη χθεσινή μέρα είχαν συλληφθεί άλλα πέντε πρόσωπα, τα οποία τελούν υπό διήμερη κράτηση.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί ένα πρόσωπο, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, ενώ σε μια προσπάθεια εντοπισμού των στοιχείων άλλων προσώπων που φαίνεται να έχουν εμπλοκή στα επεισόδια, έχει δοθεί στη δημοσιότητα αριθμός σχετικών φωτογραφιών. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

Την ίδια ώρα συνεχίζουν να αναζητούνται τα στοιχεία και άλλων προσώπων, οι φωτογραφίες των οποίων δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα από την Αστυνομία.

επεισόδια μνημόσυνο Γρίβα

Όλα ξεκίνησαν  γύρω στις 10:00 χθες το πρωί, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η ομιλία του πρώην Αρχηγού του ΓΕΕΦ Ηλία Λεονταρή.

Η περιοχή μοιάζει με πεδίο μάχης. Και σε χρόνο ρεκόρ οι συμπλοκές παίρνουν διαστάσεις και παντού γίνονται μάχες σώμα με σώμα .

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της Αστυνομίας, με αντιοχλαγωγικές εξαρτήσεις παρεμβαίνουν για να επιβάλουν την τάξη.

Ωστόσο, τα επεισόδια και οι συμπλοκές συνεχίζονται  και από το χώρο του κρησφύγετου και του τάφου του Διγενή μεταφέρονται στους γύρω δρόμους. Αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε προθήκες καταστημάτων και σε οχήματα, μεταξύ των οποίων και του ΑΝΤ1, ενώ τραυματίζονται και αστυνομικοί.

επεισόδια μνημόσυνο Γρίβα