Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Αίθριος για σήμερα ο καιρός με την θερμοκρασία να ανέρχεται στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους 3 στα ψηλότερα ορεινά. Ωστόσο η Αστυνομία προειδοποιεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω παγετού που έχει σχηματιστεί σε συγκεκριμένους δρόμους.

Ηλιόλουστος ο καιρός για σήμερα, παρόλο που το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία κατά το τριήμερο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να εξακολουθήσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Παγετός έχει σχηματιστεί σε δρόμους στα ορεινά της περιοχής Μόρφου και της Λεμεσού, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

Επικίνδυνοι δρόμοι:

Πεδουλά – Προδρόμου

- Προδρόμου-Τροόδους

- Πεδουλά-Pinewood-Κακοπετριάς

- Πεδουλά-Κύκκου

- Γερακιών-Κύκκου

- Κάμπου-Κύκκου

- Καρβουνά-Τροόδους και

- Πλατρών-Τροόδους