Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Και σε ποιον δεν έχει λείψει το Καρναβάλι που μας στέρησε για δύο χρόνια η πανδημία του κορωνοϊού. Φέτος λοιπόν το καρναβάλι επιστρέφει δυναμικά έπειτα από δυο χρόνια, με τους λεμεσιανούς να βρίσκονται ήδη σε ρυθμούς προετοιμασιών για την μεγάλη γιορτή της πόλης. Κομφετί, πολύχρωμες και ευφάνταστες στολές, χοροί, τραγούδια, μουσική και άφθονη διασκέδαση, αυτό θα είναι το κλίμα που θα επικρατεί σε λίγες μέρες στην Λεμεσό. 

Ένα εντεκαήμερο ξέφρενων εκδηλώσεων υπόσχεται ο δήμος Λεμεσού εν όψει της μεγάλης γιορτής της πόλης. Το καρναβάλι της Λεμεσού βρίσκεται προ των πυλών και αναμένεται να επιστρέψει ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με νέα στοιχεία, καθώς η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Αυτό διαμήνυσε σε παρέμβαση του στο Κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Δήμαρχος της Λεμεσού, Νίκος Νικολαϊδης. 

«Το καρναβάλι υπόσχεται να προσφέρει κέφι, χαρά, ψυχαγωγία και αισιοδοξία» δήλωσε ο κ. Νικολαϊδης καλώντας τους πολίτες να πάνε στην Λεμεσό για να ζήσουν από κοντά την μαγεία του καρναβαλιού. 

Την ίδια ώρα ο κ. Νικολαϊδης επισήμανε ότι η συμμετοχή στις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.  «Θα έχουμε πέραν των 150 ομάδων αρμάτων και πέραν των 30 χιλιάδων συμμετοχών στις παρελάσεις», ανέφερε. 

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, φέτος επιστρέφουν δριμύτερα οι δύο παρελάσεις η παιδική και μεγάλη παρέλαση, επιστρέφουν οι  υπαίθριες εκδηλώσεις και οι χοροί στις πλατείες αλλά και εκδηλώσεις με καλλιτέχνες και άλλες πολλές εκπλήξεις. «Υποσχόμαστε ένα γιορτινό κλίμα που θα θυμίζει τις παλιές καλές εποχές του Λεμεσιανού καρναβαλιού».