Τηλεόραση Ραδιόφωνο
θανατηφόρο μοτοσικλετιστής Λεμεσός.

Ασταμάτητα ρέει το αίμα στην άσφαλτο. Το μεσημέρι άλλη μια οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα, μετά από τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο Τριμίκλινης-Αγίου Μάμα.

Θύμα του Μολώχ της ο 45χρονος Igor Elistratov από τη Ρωσία, μόνιμος κάτοικος Κύπρου. Ο άτυχος Igor γύρω στις 13:45 απώλεσε τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του, με αποτέλεσμα να φύγει από το δρόμο  και να καταλήξει σε χωράφι.

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά, ο άτυχος Igor, «και να προσκρούσει πάνω σε δέντρο. Από την πρόσκρουση αυτή ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε θανάσιμα  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του».

Ο άτυχος φορούσε ειδική στολή και προστατευτικό κράνος.

Όπως δήλωσε ο κ. Καφάς, «ναι μεν, φέρουμε προστατευτική στολή και το προστατευτικό κράνος αλλά όλα εξαρτώνται από τον ίδιο τον οδηγό. Ανάλογα με την συμπεριφορά του και την ταχύτητα που τηρεί με το όχημα του τότε είναι και το αποτέλεσμα αν θα ικανοποιηθεί και ο ίδιος και θα επιστρέψει πίσω στην οικογένεια του δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση δεν τα κατάφερε».

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Τροχαία και άρχισαν έρευνες για τη νέα τραγωδία στην άσφαλτο, ενώ τα ακριβή αιτία θανάτου του 45χρονου Ρώσου αναμένεται να διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ο 45χρονος καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα αγόρια ηλικίας πέντε και έντεκα χρόνων.

θανατηφόρο μοτοσικλετιστής Λεμεσός
θανατηφόρο μοτοσικλετιστής Λεμεσός
θανατηφόρο μοτοσικλετιστής Λεμεσός.