Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Κοινωνία

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες και μαρτυρίες που «καινέ» τον Βρετανό (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του νέου θανατηφόρου στην Πάφο που εξελίχθηκε σε φόνο εκ προμελέτης του 58χρονου Ιωάννη Πολυκάρπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στη 01:30 το πρωί, στη λεωφόρο «Τάφοι των Βασιλέων» στην Κάτω Πάφο, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Πολυκάρπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε τη σκηνή.

Όπως δήλωσε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, «στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης διαφάνηκε, ότι ο ύποπτος και το θύμα βρίσκονταν προηγουμένως σε συγκεκριμένη μπυραρία και φέρεται να είχαν εμπλακεί σε μεταξύ τους αντιπαράθεση για λόγους οι οποίοι διερευνώνται».

Ο 58χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ από μαρτυρίες και στοιχεία συνελήφθη έξι ώρες αργότερα στην οικία του 45χρονος Βρετανός, μόνιμος κάτοικος Πάφου

Με τον κ. Νικολάου να δηλώνει πως «ο ύποπτος φέρεται να ανέμενε το θύμα έξω από μπυραρία και όταν ο 58χρονος αναχώρησε με το μοτοποδήλατο, τον ακολούθησε και - πάντοτε σύμφωνα με τις μαρτυρίες - σκόπιμα συγκρούστηκε με το μοτοποδήλατο και τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα ο 58χρονος να βρει ακαριαίο θάνατο».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 45χρονος Βρετανός φέρεται να προσπάθησε να κρύψει τα ίχνη του μετά το δυστύχημα, βάφοντας το χτυπημένο του όχημα με σπρέι.  

Ο κ. Νικολάου ανέφερε ότι «συνελήφθη γιατί κατά την έρευνα που του έγινε είχε διαπιστώθηκε ότι κατείχε διαρρηκτικά εργαλεία, το δε αυτοκίνητο του κρατήθηκε ως τεκμήριο».

Ο ύποπτος υποβλήθηκε σε πολύωρη ανάκριση κατά την διάρκεια της οποίας έδωσε διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι και διερευνώνται.

Το αυτοκίνητο του, αλλά και η μοτοσικλέτα του θύματος αναμένεται να τύχουν επιστημονικών εξετάσεων από την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών.