Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας Πρόδρομο Προδρόμου ζητά η ΟΕΛΜΕΚ για συζήτηση του θέματος που προέκυψε με το δοκίμιο των Νέων Ελληνικών και γενικότερα τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων τετραμήνου.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Μέρα Μεσημέρι η αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Ρένα Γιαβρή «παραμένουμε και επιμένουμε στη θέση ότι πρέπει να δοθεί το δικαίωμα ότι σε όσα παιδιά νιώθουν ότι δεν είχαν ολοκλήρωση την εξέταση, είτε λόγω άγχους είτε λόγω άλλων καταστάσεων που είχαν δημιουργηθεί, να έχουν το δικαίωμα να δώσουν την εξέταση για το μάθημα των Νέων ελληνικών. Αυτό θα το προτάξουμε ακόμη μια φορά».  Η κ. Γιαβρή τόνισε ότι πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά που νιώθουν ότι θέλουν να δώσουν αυτήν την εξέταση να μπορούν να το πράξουν στις 31 Ιανουαρίου που έχει οριστεί η εξέταση.

«Επίσης θα ήταν καλό να οριστεί μια συνάντηση με τον ίδιο τον Υπουργό για να δούμε όλα τα ζητήματα που προκύπτουν τόσο για τη συγκεκριμένη εξέταση όσο και γενικότερα για τον τρόπο εφαρμογής των τετραμήνων για να μην τρέχουμε και στις υπόλοιπες εξεταστικές διαδικασίες», επεσήμανε.