Τηλεόραση Ραδιόφωνο
συμπλοκή Λεμεσός

Σε ρινγκ μετατράπηκε χθες το βράδυ η συμβολή των οδών Σπύρου Κυπριανού με Θεόδωρου Ποταμιανού, στη Λεμεσό, μετά από καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων.

Οι εμπλεκόμενοι κάλεσαν προς βοήθεια συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα, με αποτέλεσμα σε λίγη ώρα να συγκεντρωθούν στο σημείο 80 περίπου άτομα, τα οποία και άρχισαν να αλληλοβρύζινται και να εκτοξεύουν απειλές ο ένας εναντίον του άλλου, με αποτέλεσμα να κληθεί στη σκηνή η Αστυνομία για επιβολή της τάξης.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, «φαίνεται να υπήρξε μια διαφωνία για ποιος είχε την ευθύνη για το τροχαίο δυστύχημα και ακολούθησε ο διαπληκτισμός και η συμπλοκή και ο κάθε οδηγός κάλεσε και τους φίλους τους. Επέμβηκε άμεσα η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις με αποτέλεσμα  να σταματήσει αυτή η συμπλοκή».

Δύο αιτητές ασύλου από τη Συρία κατέληξαν με χειροπέδες γιατί έσπρωξαν και εξύβρισαν αστυνομικούς, ενώ στο Τμήμα οδηγήθηκε και ανήλικος. 

Σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου,«οι δυο ενήλικες κατηγορήθηκαν σήμερα γραπτώς για να κλητευθούν το συντομότερο δυνατό ενώπιον δικαστηρίου».

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό Αγίου Ιωάννη από συγγενικό του πρόσωπο και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.