Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ταχυτητα

Με ταχύτητα 189 χιλιομέτρων εντοπίστηκε χθες να οδηγεί το όχημά του, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αμμοχώστου, άντρας ηλικίας 36 ετών, ο οποίος ανακόπηκε και υποβλήθηκε σε έλεγχο από μέλη της Αστυνομίας. Ο 36χρονος αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ στο όχημα του ανευρέθηκε αριθμός χαπιών, που διερευνάται κατά πόσον περιέχουν ουσίες ελεγχόμενων φαρμάκων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30 χθες το μεσημέρι, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, που διενεργούσαν τροχονομικό έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς-Αγίας Νάπας, εντόπισαν τον 36χρονο να οδηγεί το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 189 χιλιομέτρων, αντί μέχρι 100 χιλιομέτρων που είναι το επιτρεπόμενο ανώτατο όριο. Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν τον 36χρονο για έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου εγέρθηκαν υποψίες ότι αυτός τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Του ζητήθηκε να δώσει δείγμα για προκαταρκτικό ναρκωτεστ, ωστόσο αυτός αρνήθηκε να συνεργαστεί και επιτέθηκε σπρώχνοντας τον ένα από τους αστυνομικούς.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 36χρονου για αυτόφωρα αδικήματα και τον μετέφεραν με το όχημά του στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμός Αγίας Νάπας, για περαιτέρω εξετάσεις. Στον Αστυνομικό Σταθμό έγινε έρευνα στο αυτοκίνητο του 36χρονου, όπου εντοπίστηκε σε μπουκαλάκι, αριθμός διαφόρων χαπιών, που παραλήφθηκαν για να τύχουν εξετάσεων, ώστε να διαφανεί εάν περιέχουν ουσίες ελεγχόμενων φαρμάκων.

Ο 36χρονος ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς για αδικήματα που φέρεται να διέπραξε, μεταξύ άλλων και της επίθεσης εναντίον αστυνομικού και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.