Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μίλησαν το πρωί του Σαββάτου η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και προχώρησαν φυσικά στις πρώτες τους δηλώσεις για τον ερχομό του γιου τους.

Η οικογένεια έχει επιστρέψει στο σπίτι και απολαμβάνει την νέα της καθημερινότητα και όπως δήλωσε το ζευγάρι ακόμα δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι έχουν πλέον μωράκι.
Τόσο η Ιωάννα όσο και ο Δημήτρης αναφέρθηκαν εκτενώς και στον δύσκολο και πολύωρο τοκετό που είχε η Ιωάννα Τούνη.

Σε ποιον μοιάζει περισσότερο το μωρό της Τούνη και του Αλεξάνδρου;

«Φυσιολογικά πηγαίναμε, είχε πάρει θέση το μωρό, αλλά τελικά δεν ήταν και τόσο φυσιολογικά. Το παλεύαμε 20 ώρες εκεί με το Δημήτρη αλλά δεν… Ξαφνικά μου είπαν ότι μπαίνω χειρουργείο… Βλέπουμε το μωρό και λέμε ‘θα μείνει εδώ αυτό το μωρό; Είναι δικό μας τώρα αυτό;’ Για εμένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει, το βλέπω και λιώνω. Νιώθω ένα σφίξιμο. Το κάναμε και το πρώτο του μπανάκι».

«Μου αρέσει λίγο να έχω άγνοια κινδύνου. Όλοι μου έλεγαν: είδες βιντεάκια πώς γίνεται ο τοκετός; Είπα: εντάξει, θα είμαι με κλειστά μάτια και θα κάνω ό,τι μου πούνε. Με τον Δημήτρη το φωνάζουμε πεσκεσάκι. Το βλέπουμε και λέμε: θα μείνει δηλαδή εδώ; Είναι δικό μας αυτό; Δεν το ‘χω πιστέψει κάπως ακόμη. Το βλέπω εδώ και λιώνω αλλά κάπως νιώθω και ένα σφίξιμο. Για μένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει» είπε μεταξύ άλλων η χαρούμενη μανούλα.

Ο Δημήτρης από την πλευρά του, είπε: «Μάθαμε όλους τους ιατρικούς όρους, δεν μεταφέραμε στην Ιωάννα πάρα πολλά πράγματα. Είχαμε μία δύσκολη εγκυμοσύνη, τέλος καλό όλα καλά. Ήμουν μέσα στον τοκετό και αναθεωρείς πολύ περισσότερα για τις γυναίκες. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Αντιλαμβάνεσαι όσο μπορείς να αντιληφθείς το τι περνάνε. Το να είσαι κοντά στη ζωή και στο θάνατο το έζησα. Στο χειρουργείο ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση, δεν ήξερα τι να κάνω. Να κρατήσω το χέρι ή να κρατηθώ εγώ;»

Μάλιστα, Δημήτρης αποκάλυψε πως του έχουν ξυπνήσει όλα τα υπερπροστατευτικά ένστικτα και πως δεν θέλει κανείς να ακουμπάει το μικρούλι του γιατί ζηλεύει!

Σε ερώτηση για το ποιον από τους δύο μοιάζει το μωρό, η Ιωάννα Τούνη απάντησε πως τα περισσότερα χαρακτηριστικά είναι ίδια με τον μπαμπά του, όπως το πυκνό μαλλί: «Πολύ μαλλί, μόνο μούσι δεν έχει ακόμα το μωρό» και πρόσθεσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Στο προφίλ λένε κάποιοι μοιάζει στην Ιωάννα, στο ανφάς βλέπουν τα μάτια και λένε “να ο Δημήτρης”. Πάντως κι εγώ γεννήθηκα με καρφάκια όπως αυτός».

Πηγή: In.gr