Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Με σοβαρά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου 23χρονος  κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου ο οποίος μετά από έντονη λογομαχία που είχε με συμπατριώτες του ένας από αυτούς , τράβηξε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στην ωμοπλάτη και στον λαιμό. 

Η άγρια συμπλοκή σημειώθηκε σε κατοικία  στην Πόλη Χρυσοχους . Σύμφωνα με την αστυνομία το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ,ο 23χρονος αλλοδαπός από χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας, έκανε παρατήρηση  στους  συμπατριώτες του να τον βοηθήσουν στην παρασκευή του φαγητού, πράγμα που  εξόργισε δυο από αυτούς, οι οποίοι του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι. Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πάφου όπου  διαπιστώθηκε ότι υπέστη κακώσεις στη μύτη και τα χείλη και αμυχές στη δεξιά ωμοπλάτη και τον αυχένα και κρατήθηκε για νοσηλεία. 

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν οι δύο 33χρονοι συγκάτοικοι του 23χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Το πρωί οδηγήθηκαν στο δικαστήριο Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης τριών ημερών.   

Ένας από τους συλληφθέντες, όπως και ο 23χρονος που δέχθηκε την επίθεση καθώς και ακόμα τρεις συγκάτοικοι τους,  διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας και θα απελαθούν.