Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γρς

Πανευτυχής είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς την Τρίτη 10 Ιανουαρίου ήρθε στη ζωή το πρώτο του παιδάκι. Η αγαπημένη του, Ιωάννα Τούνη, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους και δεν χορταίνουν να τον έχουν στην αγκαλιά τους.

Ο παρουσιαστής, το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσω βίντεο στα instastories μίλησε με τρυφερά λόγια για τον γιο του, εξηγώντας πως ποτέ δεν πίστευε πως θα του άλλαζε τόσο τη ζωή.

«Προφανώς και δεν έχουμε ξυπνήσει τώρα, έχουμε ξυπνήσει πάρα πολύ νωρίς. Βγήκα για να κάνω κάποιες δουλειές. Παιδιά δεν θα το πίστευα ποτέ ότι μπορεί να σου αλλάξει κάτι τόσο πολύ τη ζωή. Και σίγουρα όλες οι καλημέρες από εδώ και πέρα θα είναι εντελώς διαφορετικές σε σχέση με αυτό που ζούσα πριν. Τι να σας πω δε ξέρω, καλημέρα σας εύχομαι παιδιά», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η πρώτη του ανάρτηση

Λίγες ώρες αφότου έγινε πατέρας, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε την πρώτη του δημοσίευση και ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές τους. Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο με τα πατουσάκια του μωρού και έγραψε: «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Η μαμά μας είναι super δυνατή».

Επίσης, σε άλλη του ανάρτηση δημοσίευσε μία φωτογραφία από το μαιευτήριο, που δείχνει την Ιωάννα Τούνη να κρατάει το νεογέννητο, και έγραψε το εξής μήνυμα: «Αν αγαπούσα μια φορά τις γυναίκες, μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό θα πω ότι ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΙΔΕΣ εσείς οι μαμάδες! Οπότε σας αγαπώ και σας θαυμάζω λίγο παραπάνω… και τη δικιά μου όσο δεν πάει! Σεβασμός και αγάπη».

ργς
γρς