Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας - Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων, σε άντρα ηλικίας 63 ετών, κάτοικο της επαρχίας Αμμοχώστου, αφού τον βρήκε ένοχο στις κατηγορίες της παράνομης κατοχής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα. 

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «μέλη του κλιμακίου Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ, στις 6  Σεπτεμβρίου, 2022, προέβησαν σε κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικής ουσίας συνθετικής κάνναβης και υλικών καθώς και σύνεργων παρασκευής συνθετικής κάνναβης».

Συγκεκριμένα «κατά τη διάρκεια έρευνας που διεξήχθη με δικαστικό ένταλμα, στην κατοικία και στο αυτοκίνητο του 63χρονου, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν στο αυτοκίνητο, μέσα σε δύο σακούλια, ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης που πιστεύεται ότι είναι συνθετική κάνναβη.

Στο όχημα, προστίθεται, «εντόπισαν επίσης μικροποσότητα κοκαΐνης και κάνναβης, μέσα σε δύο σακουλάκια, ενώ σε έρευνα σε αποθήκες που χρησιμοποιούσε ο ύποπτος, εντοπίστηκαν σε τσάντα,  ένα σακούλι που περιείχε φυτική ύλη, ποσότητες άσπρης και ροζ σκόνης, δύο ζυγαριές ακριβείας, και άλλα τεκμήρια».