Τηλεόραση Ραδιόφωνο
νάρκοτεστ

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου χθες γύρω στις 21:00 το βράδυ μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο στην Λεωφόρο Ελευθερίας στην Χλώρακα. Από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 21χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου. Σε προκαταρκτική εξέταση ναρκωτικών ουσιών διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός. Ακολούθως, του λήφθηκε πρόσθετο δείγμα για να σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή ανάλυση.

Εξάλλου σε δεύτερη περίπτωση, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο στην Λεωφόρο Μακαρίου στην Χλώρακα όχημα που οδηγείτο από 23χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου. Από έλεγχο ναρκοτεστ διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός και έδωσε δεύτερο δείγμα για να σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή ανάλυση.

Η Τροχαία Πάφου καθώς και η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) διερευνούν τις δύο υποθέσεις.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου  μεταξύ των ωρών 6:00 το πρωί της 11ης Ιανουαρίου του 2023 μέχρι τις 06:00 το πρωί σήμερα Πέμπτη η αστυνομική διεύθυνση Πάφου συντονισμένα έχει διενεργήσει επιχείρηση με περιπολικά την διεύθυνσης με σκοπό την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων αλλά και των αδικημάτων κατά περιουσίας, όπως κλοπές και διαρρήξεις.

Από τους ελέγχους έγιναν 43 συνολικά καταγγελίες εκ των οποίων 2 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και 8 καταγγελίες για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, ενώ σημειώθηκαν 2 τροχαίες συγκρούσεις και δύο πρόσωπα τραυματίστηκαν ελαφρά.