Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Η Ιωάννα Τούνη γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και τόσο η ίδια, όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. 

Το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, με τον Αλεξάνδρου να κάνει την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς του φίλους, για τις ευχές που έχει λάβει. 

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο με τα πατουσάκια του μωρού και πάνω σε αυτή έγραψε: «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Η μαμά μας είναι super δυνατή».

1


Η ανακοίνωση της γέννησης

Τα τελευταία 24ωρα το κοινό της  περίμενε πώς και πώς την ανακοίνωση για τον ερχομό του παιδιού της. Το πρωί της Τρίτης, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

«Είμαστε καλά το μωράκι κι εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου. Είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή. Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω» έγραψε.

Όπως αναφέρει το protothema.gr παρακάλεσε να σεβαστούν οι δημοσιογράφοι την ιδιωτικότητά τους και δήλωσε πως δεν θα ήθελε να μιλήσει σε κάποιο κανάλι. «Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα/στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και εμένα. Δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση», αναφέρει η ανάρτηση. 

2


Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η instagrammer είχε ανακοινώσει ότι είναι έγκυος μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδεψε με μία φωτογραφία στην οποία κρατά συγκινημένη το θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

2

 

Η πρόταση γάμου από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη, η οποία δέχτηκε να τον παντρευτεί και μοιράστηκε τη χαρμόσυνη είδηση με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η instagrammer είχε ανεβάσει μία φωτογραφία στα social media, όπου δείχνει το μονόπετρο δαχτυλίδι στο χέρι της, ενώ την κρατά ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της. Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Βενετία, όπου και έγινε η πρόταση γάμου. Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε με κεφαλαία γράμματα: «ΝΑΙ» και πιο κάτω «Συγγνώμη είμαι δεσμευμένη», προσθέτοντας εικονίδια μίας καρδιάς και ένα δαχτυλίδι.

2
1