Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Εκατοντάδες ήταν οι κάτοικοι βρετανικών πόλεων που είχαν σχηματίσει ουρές έξω από κεντρικά βιβλιοπωλεία τα μεσάνυχτα περιμένοντας να ανοίξουν ειδικά για την πώληση της πολυαναμενόμενης αυτοβιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι με τον τίτλο ‘Spare’ («Ρεζέρβα»).

Το βιβλίο, που συνέγραψε ο δούκας του Σάσεξ με τη βοήθεια του Αμερικανού συγγραφέα Τζέι Αρ Μέρινγκερ, κυκλοφορεί μεταφρασμένο σε 16 γλώσσες.

Οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες που περιλαμβάνονται στο βιβλίο έχουν γίνει ήδη γνωστές τις προηγούμενες πέντε ημέρες, λόγω της κυκλοφορίας των απομνημονευμάτων του Χάρι στην Ισπανία κατά παράβαση του διεθνούς εμπάργκο.

Ο δούκας του Σάσεξ περιγράφει τον συναισθηματικό και ψυχολογικό αντίκτυπο του θανάτου της μητέρας του και τις συνθήκες που οδήγησαν στην αποχώρηση του ίδιου και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ από το Ηνωμένο Βασίλειο και από τους ρόλους τους ως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Στρέφει τα βέλη του κυρίως κατά των ταμπλόιντ εφημεριών, αλλά επίσης κατά των υπευθύνων επικοινωνίας του Παλατιού και ορισμένων μελών της οικογένειας που «κοιμήθηκαν με το διάβολο», δηλαδή τα ΜΜΕ, όπως κατήγγειλε σε μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές συνεντεύξεις που παραχώρησε τις τελευταίες ημέρες σε Βρετανία και ΗΠΑ.