Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Τρόοδος

Έρχονται μεμονωμένες βροχές και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. 


Πάντως το βροχερό σκηνικό αναμένεται να μας συντροφεύσει μέχρι και την Τρίτη. 

Όσον αφορά το σκηνικό του καιρού σήμερα, αρχικά ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος, παρόλο που θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως σε περιοχή του εσωτερικού και βορειοανατολικά. Από νωρίς το απόγευμα και μετά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά και περιοχή νοτίως του Τροόδους.

Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.


Την Κυριακή αναμένονται μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και στο νότιο μισό του νησιού. Τη Δευτέρα τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή στα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ από αργά τη νύχτα και μετά, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό καταιγίδες.


Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση μέχρι τη Δευτέρα και μή αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη για να εξακολουθήσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές