Τηλεόραση Ραδιόφωνο
θανατηφόρο Αυγόρου

Γυναίκα ηλικίας 77 ετών η Μαρούλα Μάντζαλου έχασε το απόγευμα της ζωή της σε σοβαρή τροχαία σύγκρουση δύο οχημάτων που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο δρόμο Φρενάρους – Αυγόρου στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις τέσσερις το απόγευμα της Παρασκευής 6 Ιανουαρίου, σαλούν όχημα που οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 28 ετών, από το Αυγόρου έχοντας ως συνοδηγό την αδελφή της 26 χρόνων, σε κάποιο σημείο του δρόμου Φρενάρους – Αυγόρου, όπου καταλήγει πάροδος αγροτικού δρόμου που οδηγεί στην Παναγία την Ασπροβουνιώτισσα, συγκρούστηκε βίαια με δυπλοκάμπινο όχημα το οποίο εισερχόταν στον δρόμο με πρόθεση να κατευθυνθεί δεξιά προς το Αυγόρου».

Πρόσθεσε ότι «το διπλοκάμπινο όχημα οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 71 ετών επίσης από το Αυγόρου έχοντας ως επιβάτες δύο άλλες γυναίκες ηλικίας 77 και 78 χρονών από το Αυγόρου. Από τη σύγκρουση και τα δύο οχήματα κατέληξαν σε χωράφι εκτός του δρόμου ενώ για τον απεγκλωβισμό των εμπλεκομένων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου, «όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με τρία ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι ενώ η 26χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Ωστόσο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι διαπιστώθηκε ο θάνατος της Μαρούλας Μάντζαλου 77 ετών».

Σημείωσε ότι «η 78χρονη και η 71χρονη φέρουν κατάγματα πλευρών και θα παραμείνουν στο Νοσοκομείο για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς σταθερή, αν και σοβαρή. Η κατάσταση της υγείας των δύο νεαρών ηλικίας 26 και 28 ετών, χαρακτηρίζεται καλή, αλλά αναμένονται το αποτέλεσμα των εξετάσεων τους».

 Τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου.

θανατηφόρο Αυγόρου
τροχαίο Αυγόρου-Φρέναρος.
τροχαίο Αυγόρου Φρέναρος
τροχαίο Αυγόρου Φρέναρος
τροχαίο Αυγόρου Φρέναρος