Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λ,ιθξη

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον Καλοπαναγιώτη.

Η γραφικότητα και η οργάνωση του μοναδικού χώρου, ο διάκοσμος και η φωταγώγηση της περιοχής και της Κοινότητας, ο πλούτος και η οργάνωση των ολοήμερων δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, η ποικιλία των τοπικών προϊόντων και εδεσμάτων, η ευγένεια, η φιλοξενία και η προθυμία των εθελοντών, και γενικά το όλο σκηνικό που στήθηκε και λειτουργεί στο «Χωριό», είναι, όλες αυτές τις ημέρες, πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες.

Φιλοξενήθηκαν επισκέπτες όλων των ηλικιών από όλα τα μέρη, πόλεις και χωριά, της Κύπρου, περιλαμβανομένων και Τουρκοκύπριων (ιδιαίτερα από την περιοχή Μόρφου). Το «Χωριό» χάρηκαν, επίσης, πολλοί επισκέπτες από το εξωτερικό, κυρίως από το Ισραήλ και την Ευρώπη, καθώς και Κύπριοι απόδημοι.

Στις υπόλοιπες ημέρες, ιδιαίτερα στις 6,7,8,14 και 15 του Γενάρη είναι προγραμματισμένες, ανάλογα με την ημέρα, δραστηριότητες όπως Βάπτιση του Σταυρού στον παρακείμενο ποταμό Σέτραχο, χοροί, τόμπολα, ζούμπα, yoga, αναρρίχηση, αγώνας δρόμου (για παιδιά και ενήλικες), ποδηλατοδρομία, δενδροφύτευση κτλ, που, μαζί με τη μουσική και τα βιωματικά εργαστήρια, θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, μικρών και μεγάλων (δείτε το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του ΚΣΚ www.kalopanayiotis.com.cy