Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια ελεγχοι

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 29 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη είσοδο και απόπειρα κλοπής.
 

Ο 29χρονος μαζί με δεύτερο πρόσωπο, έγιναν αντιληπτοί, στις 02/01/2023, από κάτοικο της επαρχίας Λάρνακας, να επιχειρούν να κλέψουν καταλύτη όχημα, το οποίο βρισκόταν σε περιφραγμένο χώρο στην επαρχία Λάρνακας.

Οι δύο ύποπτοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ από εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία για τον 29χρονο, ο οποίος συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Επίσης, μέλη της ΥΚΑΝ Λάρνακας, διενήργησαν χθες έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην οικία 33χρονου στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν στην αυλή της οικίας του, εξοπλισμός σκι, δύο αεροβόλα και ένα φλομπέρ. Στη συνέχεια, τα τρία όπλα, αναγνωρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη τους, ως προϊόν κλοπής από την οικία του μεταξύ των ημερομηνιών 31/12/2022-01/01/2023.

Εναντίον του 33χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση.

Παράλληλα, τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγείτο σε αντίθετη φόρα μονοδρόμου, ενώ ο οδηγός του δεν έφερε ζώνη ασφαλείας. Σε έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, δύο μαχαίρια και ο 39χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας και της μεταφοράς επιθετικού οργάνου.

Επίσης, ο 39χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 66μg% αντί 22μg%.