Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Έλον Μάσκ

Ο Έλον Μασκ χλεύασε τον «τοξικό» influencer Άντριου Τέιτ, αφού νωρίτερα ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Tesla επαίνεσε την Γκρέτα Τούνμπεργκ.

«Μερικές φορές είναι απλά καλύτερο να φτιάχνεις πίτσα στο σπίτι», έγραψε το αφεντικό του Twitter σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο δημοφιλής boxer και TikToker, Άντριου Τέιτ συνελήφθη με τον αδερφό του, Τρίσταν στη Ρουμανία, καθώς κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και βιασμό.


Προφανώς, ο Έλον Μασκ αναφερόταν στην εικασία ότι, τον 36χρονο Άντριου Τέιτ τον συνέλαβε η αστυνομία να κρύβεται στη Ρουμανία, αφού δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο κρατούσε ένα κουτί πίτσας, από γνωστή αλυσίδα.

Ο Τέιτ έγινε γνωστός στο κοινό, λόγω των μισογυνικών σχολίων του στα βίντεό του. Έχει δηλώσει ακόμα πως «οι γυναίκες που βιάζονται είναι εν μέρει υπεύθυνες για το βιασμό τους και πως ανήκουν σε άνδρες».

Ωστόσο, η επίδειξη του πλούτου του και τα προκλητικά του σχόλια είναι και αυτά μέσα στους λόγους, που έχει καταφέρει να γίνει γνωστός σε εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου.

«Έχω 33 αυτοκίνητα», έγραψε σε πρόσφατη ανάρτησή του, απευθυνόμενος στην Γκρέτα Τούνμπεργκ κι έκανε αναφορά σε μια Bugatti και δύο Ferrari, σημειώνοντας πως αυτό είναι μόνο η αρχή. «Παρακαλώ, δώσε μου το email σου, ώστε να σου στείλω την πλήρη λίστα της συλλογής αυτοκινήτων μου και τις τεράστιες εκπομπές αερίων τους».

TikTok και Twitter γέμισαν με ψευδείς αναρτήσεις υποστηρικτών του

Την ίδια ώρα, στο στόχαστρο είναι ξανά οι πλατφόρμες social media, καθώς επέτρεψαν την παραπληροφόρηση από υποστηρικτές του «βασιλιά της τοξικής αρρενωπότητας» Άντριου Τέιτ, μετά τη σύλληψή του με κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Ειδικότερα, τις ώρες μετά τη σύλληψη του 36χρονου στη Ρουμανία, το TikTok και το Twitter πλημμύρισαν με αναρτήσεις που ψευδώς ανέφεραν ότι είχε απελευθερωθεί, αλλά και με θεωρίες συνωμοσίας πως τον παγίδευσαν, σύμφωνα με ανάλυση του Observer.

Πηγή: protothema.gr