Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φς

Όραμα για την Πάφο την επαρχία που τον γέννησε και τον βοήθησε να προοδεύσει και αισιοδοξεί να προσφέρει σε περίπτωση εκλογής του έχει ο πάτερ Ιωάννης Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και Ηγούμενος της Μονής Αποστόλου Βαρνάβα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομάδας Υποστήριξης του βασικοί του στόχοι είναι η αναβάθμιση της Μητρόπολης Πάφου και του έργου της τόσο σε θέματα πίστης και πνευματικής καλλιέργειας όσο και αγαθοεργιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομάδας υποστήριξης του ο Πάτερ Ιωάννης Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και Ηγούμενος της Μονής Αποστόλου Βαρνάβα έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του ποιμνίου της Εκκλησίας για την πλήρωση του κενωθέντος θρόνου της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου.

Όπως αναφέρεται ο Πάτερ Ιωάννης ξεκίνησε από την Ιερά Μητρόπολη Πάφου και όταν ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β εξελέγη Αρχιεπίσκοπος και μετακόμισε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή τον πήρε μαζί του ως ένα από τους έμπιστους γι’ αυτόν ανθρώπους που ήθελε να έχει κοντά του.

Στην ανακοίνωση, προστίθεται επίσης πως αν ο λαός τον επιλέξει στο τριπρόσωπο και η Ιερά Σύνοδος τον τιμήσει θεωρώντας τον κατάλληλο να εκλεγεί Μητροπολίτης και να υπηρετήσει τον τόσο γνώριμο σ’ αυτό λαό της Πάφου , ο πάτερ Ιωάννης θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για το καλό της εκκλησίας και του ποιμνίου της.

Εξάλλου, ο πάτερ Ιωάννης ευχήθηκε στον κυπριακό λαό και στον καθένα ξεχωριστά προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, Χρόνια Πολλά με υγεία και ευλογία και το νέο έτος να ευοδωθούν οι σκοποί και οι στόχοι όλων. Ευχήθηκε επίσης όπως το νέο έτος το 2023 να είναι και το έτος απευλεθέρωσης της μαρτυρικής μας πατρίδας.