Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υγη

Πυρ και μανία έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες οι χρήστες του διαδικτύου με ένα βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral. Σε αυτό, διακρίνεται ένας οπαδός του ΝΒΑ, να παρακολουθεί τον αγώνα ανάμεσα στους Miami Heat και στους Minnesota Timberwolves παρέα με το σκυλάκι του.

«Και πού το κακό;» θα αναρωτηθείτε. Μόλις δείτε το βίντεο θα καταλάβετε τον λόγο…

Ο ιδιοκτήτης έβαψε το ζώο στα χρώματα του Πίκατσου, του γνωστού χαρακτήρα από το αγαπημένο anime, Πόκεμον. Μάλιστα, δεν το έβαψε απλά κίτρινο αλλά του έκανε και τις μαύρες ρίγες στην πλάτη και τα χαρακτηριστικά κόκκινα μάγουλα του φανταστικού πλάσματος.

Το κλιπ με το μικρό χνουδωτό σκυλί ανέβηκε στο Twitter και άφησε άπαντες άφωνους. Στο προσκήνιο ακούγονται οι εκφωνητές του παιχνιδιού να αναρωτιούνται: «Τι στο καλό;».

Αμέσως, οι χρήστες της πλατφόρμας έσπευσαν να κάνουν τα σχόλιά τους και να αποδοκιμάσουν τον οπαδό του ΝΒΑ για την ενέργεια του.

Ένας χρήστης επισήμανε στο σχόλιο του PETA, την οργάνωση People for the Ethical Treatment of Animals, η οποία επικεντρώνεται στην κακοποίηση των ζώων και στοχοποιεί τους δράστες.

«Η PETA είναι μια οργάνωση που έχει κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τα ζώα από τέτοιους ανθρώπους. Βάλτε αυτόν τον ιδιοκτήτη σε ένα κλουβί», τόνισε ένας άλλος.

Πλέον ο ιδιοκτήτης του σκύλου θα έρθει αντιμέτωπος με τους αρμόδιους φορείς και δεν αποκλείεται να του επιβληθούν ποινές.

Δείτε το viral βίντεo

Πηγή: in.gr