Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φαρμα αγελαδες

Σε σίριαλ χωρίς τέλος εξελίσσεται η υπόθεση με το Διευθυντή Κτηνιατρικών Υπηρεσιών Χριστόδουλο Πίπη, ο οποίος τη μια μέρα είναι σε διαθεσιμότητα και την άλλη επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντα του.

Χθες με απόφαση της η επιτροπή δημόσιας υπηρεσίας τερμάτισε τη διαθεσιμότητα του Διευθυντή των κτηνιατρικών υπηρεσιών τον οποίο πριν μια εβδομάδα είχε θέσει για δεύτερη φορά μετά και την ακυρωτική απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου σχετικά με τα κρούσματα Βρουκέλλωσης σε εκτροφείο βοοειδών στην επαρχία Λάρνακας.

Χριστόδουλος Πίπης- Διευθυντής Κτηνιατρικών Υπηρεσιών

Η συγκεκριμένη διαθεσιμότητα δεν εξυπηρετούσε καθόλου το δημόσιο συμφέρον και αποδείχτηκε να είναι νομικά έκδηλα παράνομο να εμπεριέχει το στοιχειό της παραπλάνησης της ΕΔΥ

Και όπως αποκαλύπτει στον ΑΝΤ1 Διευθυντής των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών η διάσταση απόψεων με το Υπουργείο Γεωργίας θα έχει και συνέχεια.

«Μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις με τις συμβουλές των νομικών μου συμβούλων θα προχωρήσω στα δέοντα με την λήψη όλων των επιβεβλημένων νομικών μέτρων εναντίον όλων όσων εμπλέκονται στο συγκεκριμένο θέμα μηδενός εξαιρουμένου», ανέφερε.

Ο ΑΝΤ1 προσπάθησε να έχει και τις θέσεις του Υπουργού Γεωργίας χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.