Τηλεόραση Ραδιόφωνο
όι

Είπε την ιστορία του και ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία από την κοινωνία. Ήταν άστεγος, μόνος και ένιωθε ασήμαντος. Τώρα όπως είπε, έχει στέγη, έχει παρέα και είναι…εθελοντής.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Μιχαήλ, που άνοιξε την καρδιά του στο ant1live, και τώρα, ανοίγει και το σπίτι που του έφτιαξαν εθελοντές του «Αγκαλιάζω με αγάπη», σε ανθρώπους που ήταν όπως αυτόν…μόνοι.

Όσοι είστε μόνοι αυτές τις μέρες, με την ελπίδα πως θα βρεθεί και σε εσάς φως στο τούνελ, είστε ευπρόσδεκτοι στο σπίτι του Μιχάλη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς για φαγητό, ποτό και γλέντι. 

Το μήνυμα του Δημήτρη:

«Λένε πως στη ζωή ότι δίνεις παίρνεις, κι όμως εγώ είχα την ευλογία να πάρω πολλή αγάπη από ανθρώπους που δεν είχα να τους δώσω τίποτα άλλο από ευγνωμοσύνη. Ήμουν άστεγος και έχω στέγη, ήμουν μόνος κι έχω παρέα, ήμουν ασήμαντος/ ήμουν ο κανένας και τώρα είμαι εθελοντής. Στο όνομα της αγάπης και της καλοσύνης που νιώθω για τους ανθρώπους που με στήριξαν στα δύσκολα ανοίγω το σπίτι που μου έφτιαξαν οι εθελοντές για να φιλοξενήσω κι εγώ με τη σειρά μου ανθρώπους μόνους όπως ήμουν κι εγώ κάποτε. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το σπίτι μου είναι ανοιχτό για όσους δεν έχουν στέγη, φαγητό, αγάπη κατανόηση. Θα φάμε, θα πιούμε σαν οικογένεια στην υγεία του σωματίου της καρδιάς μας, στην υγειά του «Αγκαλιάζω με αγάπη»!» 

Όσοι ενδιαφέρεστε να παρευρεθείτε στο δείπνο της Παραμονής Πρωτοχρονιάς επικοινωνήστε Μιχάλη στο τηλέφωνο 96474022