Τηλεόραση Ραδιόφωνο
lild food academy

Κάθε χρόνο, είναι πλέον παράδοση για κάθε οικογένεια, μια επίσκεψη στη χριστουγεννιάτικη Open Day της Lidl Food Academy. Φέτος όμως, έπειτα από τους αναγκαστικούς περιορισμούς της πανδημίας των προηγούμενων ετών, η ευχάριστη αυτή επίσκεψη, έγινε μια πλούσια και αξέχαστη εμπειρία με πρωτόγνωρη προσέλευση, γεμάτη διασκέδαση, γεύσεις και όμορφες αναμνήσεις.

Το γιορτινό πρόγραμμα της φετινής Open Day ήταν ιδιαίτερα πλούσιο και διασκεδαστικό για όλους τους παρευρισκόμενους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το ζεστό παραδοσιακό κρασί, τα λαχταριστά χειροποίητα σνακ των Σεφ της Ακαδημίας αλλά και να πάρουν μέρος στις κληρώσεις γλυκών, ενώ περιελάμβανε από μαθήματα μαγειρικής, εργαστήρια μπισκότων και χριστουγεννιάτικων γλυκών μέχρι διακόσμηση γλυκών και Christmas Cake! Highlight της ημέρας, η υποδοχή των παιδιών στην Lidl Food Academy από τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του με λιχουδιές αλλά και τα μαθήματα για τους Little Chefs με τους γονείς τους, για τη δημιουργία μπισκοτόσπιτου!

Αυτό όμως που έκανε τη διαφορά για όλους, ήταν η παρουσία όλων των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών που η Lidl Κύπρου ενισχύει και στηρίζει διαχρονικά, ώστε να συνομιλήσουν και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σχετικά με τους ευγενικούς σκοπούς και δράσεις που κάθε οργανισμός υποστηρίζει. Ο Ερυθρός Σταυρός, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, τα Μοναδικά Χαμόγελα, η ΑΚΤΗ και το Junior Achievement Κύπρου, έδωσαν το παρόν τους στη γιορτή και άγγιξαν τις καρδιές όλων με την ενημέρωσή τους για όσα κάνουν για όλους εμάς.

Για άλλη μια χρονιά, η Lidl Food Academy υπήρξε ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της γιορτινής χαράς και της καλής σπιτικής γεύσης με την ανθρώπινη αλληλεγγύη, τη στοργή και το νοιάξιμο για τον άνθρωπο, τον συνάνθρωπο αλλά και τον πλανήτη μας.

Η Lidl Κύπρου συνεχίζει να βαδίζει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο μέσω της δυνατής της σχέσης με σημαντικούς ΜΚΟ του τόπου μας, ενισχύοντας διαχρονικά το έργο τους και ευαισθητοποιώντας σε κάθε ευκαιρία το κοινό για την υλοποίηση των ευγενικών τους σκοπών.

lild food academy
lild food academy
lild food academy
lild food academy
lild food academy
lild food academy
lild food academy
lild food academy