Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Αίθριο καιρό με ταυτόχρονη άνοδο της θερμοκρασίας αναμένει τις επόμενες ημέρες η Μετεωρολογική Υπηρεσία, αφήνοντας προς το παρόν πίσω το χειμερινό σκηνικό που επικρατούσε τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Υπηρεσίας, ενδεχόμενο βροχών πρέπει να αναμένεται από την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ για σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με την θερμοκρασία να ανέρχεται γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη και μη αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Παρασκευή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.