Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος τα ξημερώματα της Δευτέρας χαρίζοντας μαγευτικές εικόνες.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σήμερα στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Οσον αφορά τώρα τις υπόλοιπες περιοχές της Κύπρου, σήμερα αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα βόρεια και ορεινά.

Το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι μέτριοι και τοπικά ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στο ανατολικό μισό μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους γύρω στους 13 βαθμούς στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες την Πέμπτη ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Τετάρτη και μή αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.