Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σαλωμη

Το συγκλονιστικό φινάλε της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Σαλώμη θα παρακολουθήσουμε αυτήν την εβδομάδα.


Η σειρά που είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Κύπρο της δεκαετίας του 1980, από το βιβλίο του Χάρη Χριστοδούλου «Σαλώμη, Με τα Ματωμένα Πέπλα» και που προσαρμόστηκε για την τηλεόραση από τη σεναριογραφική ομάδα του ΑΝΤ1 κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

«Έχουν απομείνει τέσσερα επεισόδια της Σαλώμης, οι τηλεθεατές θα έχουν να περιμένουν ραγδαίες εξελίξεις, συγκλονιστικά γεγονότα που έχουν να κάνουν με όλο το φάσμα της ιστορίας… θα ήθελα να τονίσω ότι θα ήταν καλό όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν καλύτερα τη Σαλώμη να αγοράσουν το βιβλίο… Σαλώμη με τα ματωμένα πέπλα και θα χαρώ όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», επισήμανε ο Συγγραφέας βιβλίου «Σαλώμη, Με τα Ματωμένα Πέπλα», Χάρης Χριστοδούλου. 

Από αύριο Δευτέρα μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη στις 21:15 θα προβληθεί το δραματικό τέλος σε τέσσερα συγκλονιστικά επεισόδια.

«Οι τηλεθεατές να αναμένουν πολλές εξελίξεις , θα γίνουν αρκετές ανατροπές οι οποίες θα οδηγήσουν σε πολύ έντονα συναισθήματα και θετικά και αρνητικά και πιστεύω πως θα κλείσει όμορφα όλο αυτό το κομμάτι», σημείωσε η Ηθοποιός «Σαλώμη», Ειρήνη Καραγιώργη.