Τηλεόραση Ραδιόφωνο
fe

Το Μόνος στο Σπίτι (Home Alone) θεωρείται από πολλούς ως η πιο δημοφιλής χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών.

Είναι η αφορμή να καταλάβουμε ότι ήρθα τα Χριστούγεννα, ενώ άπαντες την έχουμε δει… δεκάδες φορές!

Η ιστορία είναι η εξής: Είναι Χριστούγεννα και η πολύτεκνη οικογένεια των Μακάλιστερ φεύγει για διακοπές. Ξεχνούν όμως πίσω κάτι… Τον 8χρονο γιο τους, Κέβιν.

Ο Κέβιν, μόλις συνειδητοποιεί ότι έχει μείνει μόνος στο σπίτι, αποφασίζει να κάνει ό,τι θέλει για να περάσει καλά. Όμως θα έχει να αντιμετωπίσει δύο διαρρήκτες, που θα αποφασίσουν να εισβάλουν στο σπίτι…

Η λεπτομέρεια που δεν είχαμε προσέξει τόσα χρόνια


Η ταινία σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία και καθιέρωσε τον Μακόλεϊ Κάλκιν ως το πιο ακριβοπληρωμένο παιδί – ηθοποιό του Χόλιγουντ. Λόγω της επιτυχίας αυτής, ακολούθησαν ακόμη τέσσερις ταινίες.

Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι όσοι έχουν δει την πρώτη ταινία, δεν είχαν δώσει προσοχή στις… λεπτομέρειες. Η νέα «ανακάλυψη» από τους φαν της ταινίας προκαλεί αίσθηση.

Σε ένα βίντεο του TikTok που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τον τελευταίο καιρό επισημαίνεται ότι ο πατέρας του Κέβιν, Πίτερ ΜακΚάλιστερ, πέταξε κατά λάθος το αεροπορικό εισιτήριο του γιου του στον κάδο απορριμμάτων, ενώ ήταν στο σπίτι.

Είναι από τις πρώτες σκηνές της ταινίας, όταν η οικογένεια παραγγέλνει πίτσα. Ο μικρός ρίχνει γάλα επάνω στο τραπέζι της κουζίνας και στη συνέχεια επιστρατεύονται χαρτοπετσέτες κόκκινου χρώματος προκειμένου να μαζευτεί ο χαμός που έχει δημιουργηθεί.

Οι χαρτοπετσέτες καταλήγουν στα σκουπίδια. Μαζί και ο φάκελος που περιέχει το αεροπορικό εισιτήριο του 8χρονου, καθώς έχει το ίδιο χρώμα.

«Έβλεπα το Home Alone όλα αυτά τα χρόνια και δεν ήξερα ότι ο μπαμπάς του Κέβιν είχε πετάξει το εισιτήριο του γιου του», γράφει η λεζάντα.

Κάτω από το βίντεο υπάρχουν περισσότερα από 1.300 σχόλια από ανθρώπους που δεν είχαν παρατηρήσει ποτέ αυτή τη λεπτομέρεια. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που το είχαν διαπιστώσει και αναρωτιούνται πώς κάποιος μπορεί να μην το είχε δει.

Άλλοι διερωτήθηκαν αν το εισιτήριο που είχε πεταχτεί ήταν ο λόγος που οι γονείς άργησαν να συνειδητοποιήσουν ότι ο Κέβιν έλειπε ή αν ο πατέρας του το έκανε κρυφά, επίτηδες, επειδή δεν ήθελε μαζί τον γιο του στο ταξίδι.