Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια ελεγχοι

Σε πλήρη ισχύ τέθηκαν τα μέτρα που αποφασίστηκα τις προηγούμενες μέρες από πλευράς αστυνομίας ενόψει των εορτών. Επίκεντρο των μέτρο το οδικό δίκτυο σε μία προσπάθεια να κυλίσουν όλα ομαλά ενώ καθημερινοί θα είναι οι έλεγχοι αλκοόλης  σε αρκετά σημεία.

Σύμφωνα με τη λειτουργό του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας Ελένη Κωνσταντίνου  «για τον λόγο αυτό η παρουσία της αστυνομίας στο κυρίως οδικό δίκτυο και στους αυτοκινητόδρομους θα είναι έντονη. Ως εκ τούτου κατά τους ελέγχους μελών της τροχαίας θα επιδεικνύεται μηδενική ανοχή ιδιαίτερα σε τροχαίες παραβάσεις που συνιστούν τις κυριότερες αιτίες  πρόκλησης σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων. Όπως είναι η υπερβολική ταχύτητα η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών η μη χρήση ζώνης ασφαλείας και προστατευτικού κράνους».

Τα προηγούμενα 24 ώρα είχαν γίνει συσκέψεις σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις όπου αποφασίστηκαν οι σχεδιασμοί λόγο των εορτών.  Επιπρόσθετα η αστυνομία αναλαμβάνει πρόσθετα μέτρα για πρόληψη του εγκλήματος και ιδιαίτερα των αδικημάτων κατά περιουσίας με πεζές και μηχανοκίνητες περιπολίες
Η κ. Κωνσταντίνου ανέφερε επίσης ότι, «το πλαίσιο αυτό καλείται το κοινό από πλευράς του να αναλαμβάνει τα ενδεικνυόμενα  μέτρα προστασίας της περιουσίας του».

Η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας αναμένει να είναι σε εξέλιξη μέχρι τα Θεοφάνεια.