Τηλεόραση Ραδιόφωνο
χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης Λεμεσός

Για ακόμα μια χρονιά, ο Δήμος Λεμεσού και το Κοινωνικό παντοπωλείο του παραδίδουν περίπου 450 «Χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης» σε άπορες οικογένειες και δημότες, τα οποία φέτος περιλαμβάνουν και από δυο εισιτήρια για παραστάσεις της ΕΘΑΛ.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, ανέφερε ότι «με αυτά τα πακέτα αγάπης, στέλνουμε την εκτίμηση μας και τις ευχές μας για Καλά Χριστούγεννα και επιθυμία όλων μας είναι, καμιά οικογένεια και κανένας συνδημότης μας να μην μείνει χωρίς τα απαραίτητα, στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι».

Σημείωσε ότι στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, ο Δήμος Λεμεσού, σε συνεργασία με την Εταιρεία Θεατρικής Ανάπτυξης Λεμεσού, προσφέρουν σε κάθε πακέτο αγάπης και από δυο εισιτήρια, για οποιανδήποτε θεατρική παράσταση της ΕΘΑΛ μέσα στο 2023.

«Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να προωθήσουμε το θέατρο, να ενθαρρύνουμε τους δημότες μας να παρακολουθούν θέατρο και θα γίνουν και άλλες δράσεις για προώθηση της ιδέας που ονομάσαμε θέατρο για όλους», συμπλήρωσε.

Ικανοποίηση από το γεγονός ότι δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερη αύξηση στις ανάγκες για Χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, εξέφρασε η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Λεμεσού, δημοτική σύμβουλος Αθηνά Σπύρου.

Διαβεβαίωσε ακόμη ότι, όσο υπάρχει ανάγκη, το κοινωνικό παντοπωλείο θα συνεχίσει να στηρίζει τους άπορους συνανθρώπους μας και ευχήθηκε ότι κάποτε ο λόγος ύπαρξης του θα εκλείψει.

«Εμείς παίρνουμε την αγάπη του κόσμου και πρέπει να βρίσκουμε τρόπους με τους οποίους θα επιστρέφουμε αυτή την αγάπη», ανέφερε εξάλλου ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ΕΘΑΛ, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος.

Ένδειξη αυτής της αγάπης, υπέδειξε, «είναι και αυτή η προσπάθεια να συμπράξουμε με αυτά τα εισιτήρια που τα ονομάσαμε θέατρο για όλους».

Ευχαρίστησε, τέλος, το Δήμο Λεμεσού για τη διαχρονική, όπως είπε, στήριξη του και διαβεβαίωσε ότι η ΕΘΑΛ θα είναι στο πλευρό του, με όποιο τρόπο χρειαστεί.