Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μαραθωνιος

Μία μεγάλη ραδιοφωνική γιορτή διεξάγει από την περασμένη Κυριακή το Ant1 Radio. Ο νούμερο ένα ραδιοφωνικό σταθμός της Κύπρου παίζει πάλε ό,τι νάναι και φέτος και στηρίζει τους συνανθρώπους μας.

Ο ραδιοφωνικός μαραθώνιος του Ant1 Radio που ξεκίνησε την Κυριακή 18/12 και θα διαρκέσει μέχρι και την Παραμονή Χριστουγέννων παίζει τα αγαπημένα τραγούδια των ακροατών. Η ανταπόκριση όπως ήταν αναμενόμενο είναι τεράστια και τα μηνύματα με τα αιτήματα των ακροατών για να ακουστούν τα αγαπημένα τους τραγούδια, έχουν πάρει ''φωτιά''.

Στο στούντιο φυσικά έχει στηθεί ένα τεράστιο γλέντι με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς αλλά και τους φιλοξενούμενους, να διασκεδάζουν με τη ψυχή του με όποιο τραγούδι παίζει την δεδομένη στιγμή στο ραδιόφωνο!  

 

 
 
 

Αν θέλετε να ακούσετε το αγαπημένο σας τραγούδι να παίζει στο ραδιόφωνο τότε θα πρέπει να μας στείλετε μήνυμα στο 3344 ή στο viber στο 99715715 με τον τίτλο όποιου τραγουδιού επιθυμείτε να ακούσετε και τότε δυναμώστε την ένταση. Η χρέωση του κάθε μηνύματος είναι 0,61 σεντ.

Το Support Cy έχει διαθέσει το ποσό των 10.000 χιλιάδων ευρώ το οποίο θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.