Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βροχες καιρος

Βροχερό σκηνικό προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες μέρες.  

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική την Τετάρτη στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. 

Όσον αφορά τον καιρό σήμερα θα είναι κυρίως αίθριος. Από το μεσημέρι και μετά, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Mποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα τοπικά, κυρίως στο ανατολικό μισό, μέτριοι ως ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, στα βόρεια και νότια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση, ιδιαίτερα στο εσωτερικό, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ανατολικά και νότια, ενώ την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Παρασκευή.