Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Σοκ προκάλεσε η άργια, ψυχρή δολοφονία δύο ατόμων σε καφετέρια γεμάτη κόσμο στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Κυριακής.
 

Η Ελληνική Αστυνομία ψάχνει την άκρη του «νήματος» της άγριας δολοφονίας των δυο ανδρών στο βαρύ ποινικό τους παρελθόν που περιλαμβάνει υποθέσεις ναρκωτικών και όπλων.

Όπως γράφει το cnn.gr, τα κυκλώματα της νύχτας, που μπορεί να εμπλέκονται στην εκτέλεση, δεν μένουν εκτός «κάδρου» ερευνών ενώ προκαλεί έκπληξη το ποσό απροκάλυπτα και με ποια υπερβολική άνεση ο δράστης μπήκε στο κατάστημα και εκτέλεσε τα θύματα του μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών, που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι τη διπλή δολοφονία.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δολοφόνος ήθελε νεκρούς τους δυο άνδρες και όχι τραυματίες αρά δεν ήθελε να στείλει κάποιο μήνυμα αλλά να τους σκοτώσει.

 

2

 

Πάντως προκαλεί δυσάρεστα συμπεράσματα και το γεγονός ότι κατάφερε να εξαφανιστεί από το σημείο της δολοφονίας πεζός, με τις αρχές να προσπαθούν τώρα να διαπιστώσουν αν είχε συνεργό και πώς μπορεί να απομακρύνθηκε από το σημείο της δολοφονίας.

Από νωρίς το πρωί σήμερα, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών θα προσπαθήσουν να βρουν υλικό από κάμερες ασφαλείας άλλων καταστημάτων για να εντοπίσουν τη διαδρομή του μασκοφόρου δράστη ενώ θα πάρουν και νέες καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες που ήταν στη καφετέρια μιας και χθες ήταν όλοι τους πολύ ταραγμένοι και μπόρεσαν να δώσουν αρχικά απλά τη περιγραφή του περιστατικού.

Για τους περισσότερους από αυτούς, δεν κίνησε, όπως είπαν, καθόλου τη προσοχή τους το γεγονός ότι ο άνδρας με τις φόρμες και τη χειρουργική μάσκα μπήκε στο κατάστημα.

Κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει μόνο όταν άρχισε να πυροβολεί, προσπαθώντας να καλυφθούν κάτω από τα τραπέζια όπως μαρτυρά και το βίντεο.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών θα ζητήσουν άρση απορρήτου τόσο για τα κινητά τηλέφωνα των δυο θυμάτων ενώ θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν και κάποιο ενεργοποιημένο κινητό του δράστη ... αν και το ενδεχόμενο αυτό είναι μάλλον απίθανο.

Το βλέμμα των αρχών θα στραφεί και προς στις φυλακές, καθώς θα ερευνηθεί η πιθανότητα να εμπλέκεται στη δολοφονία κάποιος κρατούμενος ή να γνωρίζει πτυχές αυτής της εν ψυχρώ δολοφονίας.