Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κηδεία Δώρας Κακουράτου.

Το τελευταίο αντίο στην καταξιωμένη και αγαπημένη ηθοποιό Δώρα Κακουράτου, είπαν το μεσημέρι, σε κλίμα βαθύτατου πένθους, η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνάδελφοι αλλά και απλός κόσμος που μαζεύτηκε στην εκκλησία της Παναγιάς Τριχερούσας στη Λεμεσό.

Η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού την περασμένη Τετάρτη σκόρπισε απέραντη θλίψη όχι μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και σε ολόκληρη την Κύπρο, αφού η Δώρα Κακουράτου ξεχώριζε για το ταλέντο και τον χαρακτήρα της.

Με τα καλύτερα λόγια και με δάκρυα στα μάτια η Χριστιάνα Αρτεμίου αποχαιρέτισε τη μεγάλη κυρία του θεάτρου εκ μέρους των συναδέλφων της κάνοντας λόγο για απώλεια που ουδείς μπορεί να αντικαταστήσει.

Χριστιάνα Αρτεμίου, Ηθοποιός

Σίγουρα αυτός που είπε ουδείς αναντικατάστατος σίγουρα δεν σε γνώρισε γιατί θεωρώ κανένας δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό που άφησε και όσα είχες προσφέρει στο χώρο

Επικήδειο λόγο απηύθυνε ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης 

Έχοντας αφιερώσει όλη τη ζωή της στο θέατρο με εκατοντάδες παραστάσεις σε όλη τη Κύπρο και ως ηθοποιός και ως θιασάρχης. Η Δώρα Κακουράτου θα παραμείνει αξέχαστη και ζωντανή και αγαπημένη στη συλλογική μνήμη και συνείδηση όλων μας. Αξέχαστες θα μείνουν οι παραστάσεις της Δώρας στη Λεμεσό

Από πλευράς της οικογένειας αποχαιρέτησε την Δώρα Κακουράτου ο ανιψιός της, Μιχάλης Λουκά.

Η Δώρα Κακουράτου έφυγε για το αιώνιο ταξίδι σε ηλικία 78 ετών, νικημένη από τον καρκίνο.

Καλό ταξίδι στο φως πολυαγαπημένη μας Δώρα… Αιωνία σου η μνήμη.

κηδεία Δώρας Κακουράτου1
κηδεία Δώρας Κακουράτου.